Welkom bij equiplay.be

Ontmoet Fiona Acx

Equiplay is een jonge onderneming waar het kind centraal komt te staan. Fiona Acx begon met het aanbieden van creatieve namiddagen en ponywandelingen vanaf september 2019. Ondertussen werden al heel wat verjaardagsfeestjes voorzien van leuke activiteiten in het gewenste thema. Fiona kijkt vol enthousiasme verder naar de toekomstmogelijkheden voor Equiplay.

Back-to-basic, authenticiteit en wegstappen van materialisme.
Fantastisch als ik die kans aan kinderen kan bieden.

Ik wil kinderen tijdens de ponywandelingen en creatieve namiddagen voor gelijk welke gelegenheid, graag in de natuur brengen. Hen tot rust laten komen of net eens helemaal vrij laten ravotten. Voor mij is vuil worden helemaal niet erg.” Zelf groeide ik op in Heuvelland. Voor mezelf speelt de natuur en de band met dieren een grote rol in mijn leven. Dit trek ik dan vanzelfsprekend ook door bij Equiplay. “Soms vind ik echt dat dit te weinig mag en kan met de druk die de maatschappij ons oplegt. Het draait veelal om hoe de kinderen erbij lopen in plaats van of ze al dan niet gelukkig zijn en zich goed voelen in hun vel. Bij Equiplay mag élk kind zichzelf zijn en voelen.

Zelfs luister ik steeds naar de vraag van de ouders maar nog het liefst naar de kinderen zelf. Het moet voor hen een leuke ervaring worden waarbij ze volledig zichzelf kunnen zijn. Er wordt op voorhand gesproken met het kind en geluisterd naar de verwachtingen van de ouders. Eigenlijk is echt alles bespreekbaar.

Elke namiddag of activiteit die ik voorbereid, krijgt sowieso mijn eigen touch.

Voor sommige ouders is het ook echt een verademing. Zij kunnen zich bezighouden met het eten, terwijl ik de kinderen animeer bijvoorbeeld. Of ze kunnen ook gewoon meespelen, zonder er zelf veel voorbereidingstijd voor vrij te hoeven maken.” 

Creativiteit, authenticiteit en de natuur vind ik belangrijk. Mijn visie vloeit zichtbaar doorheen mijn aanbod.

Bron: Krant van West-Vlaanderen

Locatie: België, West Vlaanderen

Bel me: +32477962516

Email me: fiona@equiplay.be

Social: 

Back To Top

Evenementen